Skip to content

ACHTERGROND

Hallo!

Ik ben Nina Bakker, van huis uit cultureel antropoloog. Ik ben werkzaam als (senior) adviseur onderwijskunde bij het Rijk. In de afgelopen 9 jaar heb ik als IT-opleidingsadviseur/ coördinator en trainer veel ervaring opgedaan in het trainen en coachen van groepen mensen.

Mijn persoonlijke treffers zijn: onderwijs, coaching en IT (o.a. gericht op innovatie en veranderprocessen in organisaties en de impact voor mensen). Na het volgen van een Coach Intensive opleiding, op practitioner niveau bij Nonons in Amsterdam, ben ik mij gaan specialiseren in 1-op-1 coaching. Coachen hoort bij mij. Daar ligt mijn kracht en het maakt mij gelukkig! Ik hoop dat ik dit ook op jou kan overbrengen. De afgelopen jaren ben ik mij meer gaan toeleggen op het coachen/ ondersteunen van klanten/ coachees bij het Rijk en uit het onderwijs en IT werkveld. Ik werk veelal met vitaliteits- en loopbaan-issues.

Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en onderschrijf de ethische gedragscode van het EMCC. Ook ben ik te vinden via Coachfinder.nl